preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

VIRTUALNA KNJIŽNICA

Slike Stobreča

 

Mogućnosti koje nudi CARNET

CARNET za nastavnike


CARNET vam nudi nekoliko različitih načina pristupa internetu (http://www.carnet.hr/nastavnici/pristup_internetu), kao i online sadržaje koji vam mogu pomoći u radu i usavršavanju.

Nacionalni portal za udaljeno učenje „Nikola Tesla“ (https://tesla.carnet.hr/) nudi mogućnosti za osuvremenjivanje poučavanja i nastave putem lekcija za određene predmete.

Portal za škole (http://www.skole.hr/)središnje je mjesto za razmjenu znanja i digitalnih nastavnih materijala.

Stjecanje novih znanja, ali i prezentacija vlastitih iskustava nastavnicima je omogućeno sudjelovanjem na CARNET-ovoj korisničkoj konferenciji (CUC) (https://cuc.carnet.hr/2018/). CUC je međunarodno godišnje okupljanje informatičkih stručnjaka i gospodarstvenika iz područja IKT-a kao i širokog kruga CARNET-ovih korisnika i suradnika, koji uključuje učitelje i profesore u osnovnim i srednjim školama, CARNET-ove sistem inženjere i koordinatore, kao i sve članove znanstveno-istraživačke zajednice u Republici Hrvatskoj.

eLektire (http://lektire.skole.hr/) sadrže cjelovita djela hrvatskih i stranih pisaca, uključujući i ona s popisa obvezne školske lektire, u elektroničkom formatu.

Usluga Libar (https://libar.carnet.hr/) omogućuje jednostavnu izradu, objavu i korištenje digitalnog sadržaja primjenjivog u nastavi: multimedijskih digitalnih dokumenata, prezentacija, te e-knjiga u ePUB i PDF formatu.

Moodle/Loomen (https://loomen.carnet.hr/) je programski alat za izradu elektroničkih obrazovnih sadržaja te održavanje nastave na daljinu.

Portal e-Laboratorij (https://e-laboratorij.carnet.hr/) pruža informacije o alatima, sustavima i aplikacijama na području e-učenja. Bavi se istraživanjem, testiranjem i selekcijom dostupnih digitalnih alata za korištenje u nastavi i drugim procesima koji se odvijaju u školi.

Office365 (https://office365.skole.hr/) je usluga koja omogućuje zaposlenicima obrazovnih institucija, učiteljima, nastavnicima i učenicima besplatan pristup Office365 alatima.

CARNET Meduza (Multimedija EDUkativna na ZAhtjev) je usluga za distribuciju višemedijskih sadržaja namijenjenih obrazovnim i akademskim ustanovama te pojedinačnim korisnicima ustanova članica CARNET-a. U sustav su integrirani servisi Media on Demand (MoD) i Portal Baltazar.

Svim ovim, ali i ostalim CARNET-ovim uslugama, možete pristupiti svojim elektroničkim identitetom koji vam otvara administrator imenika na vašoj ustanovi. S elektroničkim identitetom dobivate i adresu e-pošte kojoj možete pristupati putem CARNET-ovog Webmaila. Za bilo kakva pitanja na raspolaganju vam je CARNET-ov Helpdesk, telefonom, e-poštom i online.

Brze poveznice


Školski vrt


Vremenska prognoza

TražilicaOglasna ploča

Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


šk. god. 2021./2022.

status Eko škole od 13. svibnja 2016. g. 


Anketa
Doručak je važan obrok u danu. Doručkujem:

Korisni linkovi

Forum

Arhiva dokumenata

Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 8. 2011.

Ukupno: 693278
Danas: 40
preskoči na navigaciju